Ingrediënten voor 2 personen:
- 2 grote puntpaprika's
- 250 gram cherrytomaatjes
- Flinke hand babysla
- 2 avocado's
- 1 eetlepel (zelfgemaakte mayonaise)
- 1 eetlepel citroensap
- Peper en zout
Bereiding:
- Snij de puntpaprika's in de lengte door midden, verwijder de zaadlijsten en spoel goed af.
- Halveer de cherrytomaatjes
- Halveer de avocado's, verwijder de schil en de pit en snij hem in blokjes.
- Meng de stukjes avocado, tomaatjes, mayonaise en citroensap door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
- Vul de puntpaprika's met een laagje slablaadjes en verdeel het mengsel met avocado, tomaat en mayonaise over de paprika's.
Dit recept is ook heel goed uit te breiden met spekjes. Deze moet je goed uitbakken en dan mengen met de avocado, tomaat en mayonaise. Let op: spekjes zijn niet endo proof!

Link: http://www.oerkracht.nl/blt-puntpaprikas/
Geen opmerkingen:
Een reactie posten