Ze zijn gezond en nog lekker ook! Deze Eierkoeken zet je in een mum van tijd op tafel.
Benodigdheden
- 2 eieren
- 100 gram amandelmeel (ander glutenvrij bakmeel, zoals boekweit- of rijstemeel, kan ook)
- 75 gram kokosbloesemsuiker
- 1 tl rasp van de citroenschil
- 1/2 tl baking soda (vermengd met een beetje citroenzuur om het te activeren)
- snuf zout
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Klop de eieren samen met de suiker in je keukenmachine tot een luchtig mengsel. Ik heb mijn keukenmachine zo’n 5 minuten laten draaien. Mix de citroenschilpoeder met het amandelmeel, het zout en de baking soda. Mix dit vervolgens kort met het eimengsel.
- Bekleed de bakplaat met bakpapier en verdeel het beslag in 6-8 hoopjes over de bakplaat.
- Bak de eierkoeken in 10-15 goudbruin. Langer kan eventueel ook, dan krijg je harde eierkoeken
Geen opmerkingen:
Een reactie posten