zaterdag 9 mei 2015

Paprika gevuld met ei

Wist je dat een eitje gebakken in een ring paprika heel makkelijk te maken is en daarom heel goed als ontbijt te eten is?! Ik at vandaag drie van deze heerlijk gevulde paprika's.

Benodigdheden

  • 1 paprika
  • 3 eieren

Bereiding

  1. Snijd de paprika in drie dikke ringen van ca 1,5 cm.
  2. Verhit olie in een koekenpan en bak daarin de drie ringen paprika aan een kant. 
  3. Draai de paprika om en doe in iedere ring paprika een eitje.
  4. Bak het op een laag vuurtje, voeg wat zout en peper toe en wacht tot het eitje gestold is.

Tip voor de vleeseters onder ons: voeg voordat je de eieren toevoegt eerst wat spekreepjes in de ringen. Je kunt ook bovenop wat extra spekringen toevoegen en eventueel ook kaas.

Eet smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten